Олімпієць

Приватне акціонерне товариство

Повідомлення про виникнення особливої інформації емітента

Повідомлення про виникнення особливої інформації емітента

 

 Загальні відомості

 

1. Повне найменування емітента: ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ОЛIМПIЄЦЬ»

2. Код за ЄДРПОУ  19481031

3. Місцезнаходження :02094 м.Київ бульвар Верховної Ради 33/1

4. Телефон та факс :(044) 2924182.

5. Електронна поштова адреса: olimpiec@ukrpost.ua.

6. Адреса сторінки в мережі Інтернет:oli.mbk.biz.ua.

7. Вид особливої інформації: Зміна складу посадових осіб емітента.

II. Текст повідомлення.

Рішення про звільнення  Литвин Людмили Олександрiвни з посади:   директор прийнято Загальними зборами акцiонерiв   18.02.2015 р.Cтрок, протягом якого особа перебувала на посадi: з 04.04.2010р. Нiкого не призначено на посаду замiсть звiльненої особи у зв’язку з припиненням Акцiонерного товариства шляхом перетворення та обрання  Ліквідатора. Обгрунтування змiн: у зв’язку з припиненням Акцiонерного товариства шляхом перетворення. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента : 3,520 %.

 

Рішення про звільнення  Єгорової Лариси Iгорiвни з посади:   Голова Наглядової  ради прийнято Загальними зборами акцiонерiв   18.02.2015 р.  Cтрок, протягом якого особа перебувала на посадi: з 04.04.2010р. Нiкого не призначено на посаду замiсть звiльненої особи у зв’язку з припиненням Акцiонерного товариства шляхом перетворення та обрання  Ліквідатора. Обгрунтування змiн: у зв’язку з припиненням Акцiонерного товариства шляхом перетворення. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента: 11,787 %.

 

Рішення про звільнення  Демидової Людмили Миколаївни з посади:   Члена Наглядової  ради прийнято Загальними зборами акцiонерiв   18.02.2015 р. Cтрок, протягом якого особа перебувала на посадi: з 04.04.2010р. Нiкого не призначено на посаду замiсть звiльненої особи у зв’язку з припиненням Акцiонерного товариства шляхом перетворення та обрання  Ліквідатора. Обгрунтування змiн: у зв’язку з припиненням Акцiонерного товариства шляхом перетворення. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента : 4,070 %.

 

Рішення про звільнення  Шуляк Нiни Петрiвни  з посади:   Члена Наглядової  ради прийнято Загальними зборами акцiонерiв   18.02.2015 р. Cтрок, протягом якого особа перебувала на посадi: з 04.04.2010р. Нiкого не призначено на посаду замiсть звiльненої особи у зв’язку з припиненням Акцiонерного товариства шляхом перетворення та обрання  Ліквідатора. Обгрунтування змiн: у зв’язку з припиненням Акцiонерного товариства шляхом перетворення. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента : 5,261%.

 

Рішення про звільнення  Танасе Алли Анатолiївни  з посади:   Голова Ревізійної комісії   прийнято Загальними зборами акцiонерiв   18.02.2015 р. Cтрок, протягом якого особа перебувала на посадi: з 04.04.2010р. Нiкого не призначено на посаду замiсть звiльненої особи у зв’язку з припиненням Акцiонерного товариства шляхом перетворення та обрання  Ліквідатора. Обгрунтування змiн: у зв’язку з припиненням Акцiонерного товариства шляхом перетворення. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента : 6,710 %.

 

Рішення про призначення  Литвин Людмили Олександрiвни на посаду: Ліквідатор прийнято Загальними зборами акцiонерiв 18.02.2015 р. Cтрок, на який призначено особу: до завершення перетворення. Іншi посади, якi обiймала ця особа протягом своєї дiяльностi: директор ПрАТ «Олiмнпiєць». Обгрунтування змiн: у зв’язку з припиненням Акцiонерного товариства шляхом перетворення. Розмір пакета акцій емітента, які належать цій особі:  4527 шт. акцій. Усі посадові особи непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немають, згоди на розкриття паспортних даних не надали.

 

 

Особа, зазначена нижче, пiдтверджує достовiрнiсть iнформацiї, що мiститься у повiдомленнi, та визнає, що вона несе вiдповiдальнiсть згiдно з законодавством. Ліквідатор: Литвин Л.О. 18.02.2015р.